zie de zon in de zee
zakken tijdens uw diner
ontbijt, lunch, borrel
of diner bij LTT
relaxen op het terras
van LTT in Kijkduin
's winters knus bij de openhaard
en op het verwarmde terras

Al 37 jaar een oase van rust in Kijkduin

Grand Café restaurant LTT bevindt zich op de boulevard van Kijkduin. U kunt op elk moment van de dag bij ons terecht voor een hapje of een drankje. Ons vriendelijke en servicegerichte personeel en de gezellige sfeer zorgen er voor dat u zich snel thuis voelt bij LTT.

Al 37 jaar lang kunt u dag in dag uit, of het nu winter of zomer is, bij Grand Café restaurant LTT neerstrijken voor een hapje of een drankje. Of u nu komt voor ontbijtlunch, een borrel of een diner, het kan allemaal bij LTT. Vanaf ons terras kunt u genieten van het uitzicht op zee, maar u kunt binnen ook heerlijk loungen bij de openhaard. Laat u verrassen door de uitgebreide menukaart. De keuken sluit pas om 23:00 uur.

Tevens is ons Grand Café met warme uitstraling een leuke plaats voor uw bedrijfsborrel, bruiloft, verjaardag of babyshower. Wij helpen u graag uw bijzondere gelegenheid tot een succes te maken. LTT is dé plek aan zee. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen en te genieten van alles wat LTT te bieden heeft. Graag tot ziens bij LTT!

Tevreden klanten

"De gerechten waren smaakvol en de bediening is attent en adequaat."

"De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam en de locatie geweldig" 

Lees meer reviews.